Omgeving & Recht

De wereld van omgeving en recht verandert. Flexwise staat voor u klaar.

Gemeenten opereren in een dynamische sector. Hun taken en bevoegdheden veranderen voortdurend, wat de nodige uitdagingen met zich meebrengt. Daarom hebben gemeenten steeds meer behoefte aan een flexibele schil van vakspecialisten, waaruit ze de professionals kunnen putten die op dat moment nodig zijn.

Flexwise zorgt ervoor dat de juiste mensen op de juiste plek komen. We hebben een innovatief aanbod van ervaren en gedreven professionals dat aansluit op de realiteit van de dag en de ambities voor de toekomst.

Uw vraagstuk is ons vertrekpunt

Flexwise biedt kundige vakspecialisten op het gebied van beleid, vergunningverlening & handhaving en juridische zaken binnen de overheidsdomeinen Omgeving & Recht. Daarbij is uw vraagstuk ons vertrekpunt. Onze specialisten zijn reeds ervaren krachten en genieten doorlopend bijscholing in hun vak. Zo combineren we up-to-date kennis met passie voor hun vak. Dit stelt onze vakspecialisten zijn in staat vraagstukken op te vertalen naar concrete oplossingen.

Specialisten met toegevoegde waarde

Flexwise professionals zijn de beste in hun vak. Daarnaast detacheren wij niet alleen op basis van opleidingen en ervaring, maar kijken we ook naar iemands persoonlijkheid en aansluitingen met de opdrachtgever. Daarnaast investeren we in bijscholing in het vakgebied, maar ook in persoonlijke ontwikkeling en verbintenis met collega’s. Zo geven we iedere Flexwise professional een totaalpakket mee dat de hele organisatie sterker maakt. Flexwise professionals verbinden, helpen anderen presteren en borgen kennis in uw organisatie. Zo zorgen zij ervoor dat uw organisatie blijvend verbetert.

Neem contact op

Bent u op zoek naar een vakspecialist en heeft u interesse in een samenwerking met Flexwise? Bel of mail voor de mogelijkheden of meer informatie.