Sociaal Domein

Flexwise staat voor u klaar.

Er is veel veranderd in het Sociaal Domein. Naast het beoordelen van aanvragen voor inkomensvoorzieningen en het plaatsen van uitkeringsgerechtigden op de arbeidsmarkt, vallen ook de WMO, jeugdzorg en de participatiewet sinds 1 januari 2015 onder verantwoordelijkheid van de lokale overheid. Dit betekent een forse uitbreiding van taken en verantwoordelijkheden voor gemeenten.

Hiervoor zijn niet altijd de benodigde kennis, capaciteit en vaardigheden in huis. Daarom hebben gemeenten steeds meer behoefte aan een flexibele schil van vakspecialisten, waaruit ze de professionals kunnen putten die op dat moment nodig zijn.

Flexwise zorgt ervoor dat de juiste mensen op de juiste plek komen. We hebben een innovatief aanbod van ervaren en gedreven professionals dat aansluit op de realiteit van de dag en de ambities voor de toekomst.

Uw vraagstuk is ons vertrekpunt

Flexwise biedt kundige specialisten in het Sociaal Domein. Vakspecialisten die ervaring hebben met het opleiden en begeleiden van medewerkers op het gebied van nieuwe wetgeving, WMO, Participatiewet en WWB én sociale vraagstukken. Denk bijvoorbeeld het stimuleren van sociale participatie van kwetsbaren in de samenleving. Onze vakspecialisten vormen de verbindende kracht tussen burgers, professionele instellingen en maatschappelijke organisaties.

Flexwise brengt u in contact met de beste vakspecialisten. Daarbij is uw vraagstuk ons vertrekpunt. Onze specialisten zijn reeds ervaren krachten en genieten doorlopend bijscholing in hun vak. Zo combineren we up-to-date kennis met passie voor hun vak. Dit stelt onze vakspecialisten zijn in staat vraagstukken op te vertalen naar concrete oplossingen.

Specialisten met toegevoegde waarde

De professionals van Flexwise zijn de beste in hun vak. Daarnaast detacheren wij niet alleen op basis van opleidingen en ervaring, maar kijken we ook naar iemands persoonlijkheid en aansluitingen met de opdrachtgever. Tevens investeren we in bijscholing in het vakgebied, maar ook in persoonlijke ontwikkeling en verbintenis met collega’s. Zo geven we iedere Flexwise professional een totaalpakket mee dat de hele organisatie sterker maakt. Onze professionals verbinden, helpen anderen presteren en borgen kennis in uw organisatie. Zo zorgen zij ervoor dat uw organisatie blijvend verbetert.

Neem contact op

Bent u op zoek naar een vakspecialist en heeft u interesse in een samenwerking met Flexwise? Bel of mail voor de mogelijkheden of meer informatie.