Vind de beste professional

Flexwise detacheert vakspecialisten binnen de publieke sector. Daarbij staan wij voor kwaliteit boven kwantiteit: we zijn niet de grootste speler, maar wel de beste. We werken namelijk alleen met vakspecialisten met A-profielen. Mensen met de juiste opleiding, ervaring en persoonlijkheid voor de opdracht.

Specialisten in de publieke sector

Focus

Flexwise richt zich uitsluitend op twee vakgebieden: het Sociaal Domein en Omgeving & Recht. Zodoende kunnen we gespecialiseerd te werk gaan, zijn we op de hoogte van de laatste veranderingen in de markt en vinden we aansluiting met de juiste specialisten.

A-profielen

Bij Flexwise hechten we veel waarde aan de juiste mensen. Zodoende werken we alleen met A-profielen: vakspecialisten met de juiste opleiding, ervaring en persoonlijkheid voor de opdracht.

Investeren

Flexwise werkt met een vaste groep collega’s met weinig verloop. We zijn een hecht team en zorgen goed voor onze collega’s. We zorgen voor gepaste beloningen, persoonlijke aandacht en voldoende mogelijkheid tot bijscholing. Zo krijgt u als opdrachtgever altijd enthousiaste en gemotiveerde vakspecialisten met passie voor hun vak.

“Een gespecialiseerd detacheringsbureau waar je je geen nummer maar mens voelt. Een platte organisatie waar je gemakkelijk en snel contact legt met je collega’s of leidinggevende. Vragen worden snel en volledig beantwoord. Inmiddels al veel uitdagende opdrachten met succes en plezier uitgevoerd. Ik hoop nog vele jaren deel uit te kunnen maken van de Flexwise-familie.”

Neem contact op

Bent u op zoek naar een vakspecialist en heeft u interesse in een samenwerking met Flexwise? Bel of mail voor de mogelijkheden of meer informatie.