Over ons

Detachering voor de publieke sector. Met alleen de beste professionals.

Flexwise is een detacheringsorganisatie voor de publieke sector binnen de overheidsgebieden Sociaal Domein en Omgeving & Recht. We verbinden gespecialiseerde en ervaren professionals met gemeenten, regionale uitvoeringsdiensten en stadsdelen. Door onze focus op een zorgvuldig gekozen en beperkt aantal vakgebieden gaan we gespecialiseerd te werk, zijn we op de hoogte van de laatste veranderingen in de markt en vinden wij aansluiting met de beste specialisten in de markt.

Flexwise werkt met een vaste groep collega’s die excelleren met hun persoonlijkheid, opleiding en werkervaring. We zijn een hecht team en zorgen goed voor onze collega’s. We zorgen voor uitstekende arbeidsvoorwaarden, persoonlijke aandacht en betrokkenheid bij je persoonlijke ontwikkeling door middel van opleiding en cursussen. Zo krijgen onze opdrachtgevers altijd enthousiaste en gemotiveerde vakspecialisten met passie voor hun vak.

Detachering met toegevoegde waarde

Focus

Flexwise richt zich uitsluitend op twee vakgebieden: het Sociaal Domein en Omgeving & Recht. Zodoende kunnen we gespecialiseerd te werk gaan, zijn we op de hoogte van de laatste veranderingen in de markt en vinden we aansluiting met de juiste specialisten.

A-profielen

Bij Flexwise hechten we veel waarde aan de juiste mensen. Zodoende werken we alleen met A-profielen: vakspecialisten met de juiste opleiding, ervaring en persoonlijkheid voor de opdracht.

Investeren

Flexwise werkt met een vaste groep collega’s met weinig verloop. We zijn een hecht team en zorgen goed voor onze collega’s. We zorgen voor gepaste beloningen, persoonlijke aandacht en voldoende mogelijkheid tot bijscholing. Zo krijgt de opdrachtgever altijd enthousiaste en gemotiveerde vakspecialisten met passie voor hun vak.

“Na het eerste gesprek had ik al de indruk dat het klikte. De persoonlijke benadering wordt hier enorm op prijs gesteld en dat is wat ik toch zoek bij een werkgever. Contacten met collega’s en het elkaar op de hoogte houden van het werk en nieuwe ontwikkelingen vind ik zeer belangrijk.”

Neem contact op

Interesse in samenwerken met Flexwise? Neem dan vrijblijvend contact op. We gaan graag in gesprek.