Hoe we werken

Bij Flexwise staan de mensen voorop. We doen dan ook meer dan detacheren alleen. We beschouwen al onze vakspecialisten als collega en zo gaan we ook met elkaar om. Het succes van onze collega’s is immers het succes van Flexwise. We doen het samen.

Dat betekent dat we meer doen dan professionals detacheren aan de hand van vacatures. We willen je eerst leren kennen. Zo kunnen we een opdracht vinden die past bij jouw persoonlijkheid, werkervaring, opleiding en behoeften. Ook zorgen we voor uitstekende arbeidsvoorwaarden. Tijdens de opdracht blijven we in contact en zijn we beschikbaar voor persoonlijke begeleiding. We bieden je de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen, bijvoorbeeld door middel van cursussen en opleidingen. Ook organiseren we regelmatig een uitje of etentje. Om elkaar binnen Flexwise beter te leren kennen, maar ook zeker voor de gezelligheid!

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Passie en plezier in je werk staat bij Flexwise hoog in het vaandel. We zorgen voor prettige werkomstandigheden en hebben een fantastisch team met leuke collega’s. Maar we vinden het minstens zo belangrijk om onze vakspecialisten passend te belonen. Daarom bieden we, ongeacht de opdracht, altijd uitstekende arbeidsvoorwaarden. Dat betekent een goed salaris, genoeg vrije dagen, een mooie, veilige lease-auto en een goed geregeld pensioen.

Betrokken bij je verdere ontwikkeling

Al onze vakspecialisten hebben passie voor hun werk. Daarom bieden we graag de mogelijkheid om je verder te verdiepen en ontwikkelen in jouw vakgebied, door middel van cursussen en opleidingen. Flexwise is altijd bereid om in haar collega’s te investeren.

Niet alleen is dit voordelig voor jou, maar ook voor de opdrachtgever. Die is verzekerd van een specialist die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied. En dat geeft jou de middelen om de meest uitdagende projecten aan te gaan.

Persoonlijke aandacht

Hoewel we bij Flexwise tientallen collega’s hebben, verdeeld over de vakgebieden Sociaal Domein en Omgeving & Recht, zijn we een hecht team. Gedurende een opdracht houden we altijd intensief contact. We nemen tijd om te overleggen of af en toe samen te lunchen, zodat wij precies weten wat er speelt en hoe we je verder kunnen ondersteunen.

Neem contact op

Wil jij met Flexwise werken aan de volgende stap in je carrière? Of wil je meer informatie over wat we doen en hoe we werken? Neem gerust contact op.