Omgeving & Recht

Gemeenten kampen voortdurend met verandering zoals nieuwe wet- en regelgeving. Denk bijvoorbeeld aan de nieuwe Omgevingswet en de Wet private kwaliteitsborging voor het bouwen. Dat brengt nieuwe uitdagingen met zich mee op het gebied van beleid, vergunningverlening & handhaving en juridische zaken. Hierdoor hebben gemeenten steeds vaker behoefte aan tijdelijke specialisten die voor verschillende opdrachten ingezet kunnen worden wanneer een uitdaging zich aanbiedt. Ben jij de ervaren specialist die deze problemen niet uit de weg gaat?

Success through people: Welkom bij Flexwise

Persoonlijk

Bij Flexwise denken we niet vanuit vacatures, maar vanuit jou. Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen Omgeving & Recht? Wij gaan het gesprek aan en vinden samen een opdracht die bij jou past.

Voorwaarden

Al onze collega’s hebben passie voor hun werk, maar de juiste beloning telt ook zeker mee. Flexwise biedt een goed salaris, genoeg vrije dagen, een mooie en veilige lease-auto en een uitstekende pensioenregeling.

Ontwikkeling

Wij bieden jou de ruimte om verder te groeien binnen jouw vakgebied. De meeste van onze collega’s volgen daarom een opleiding of cursus om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Versnel je carrière binnen Omgeving & Recht

Behoor jij tot de besten in jouw vakgebied? Wil je jezelf verder ontwikkelen, zowel op de werkvloer als daarbuiten? Kan jij ook anderen daarin meekrijgen? Dan ben jij voor Flexwise gemaakt!

Flexwise biedt je de kans je carrière een boost te geven. We hebben een groot netwerk van opdrachtgevers met uitdagende opdrachten. Door je eerst persoonlijk te leren kennen en je de ruimte te geven om te ontdekken waar jouw passie ligt, vinden we samen altijd een passende uitdaging. Ook tijdens het vervullen van de opdracht houden we regelmatig contact, bieden we verdere begeleiding en de ruimte voor het volgen van een opleiding of cursus.

“Na het eerste gesprek had ik al de indruk dat het klikte. De persoonlijke benadering wordt hier enorm op prijs gesteld en dat is wat ik toch zoek bij een werkgever. Contacten met collega’s en het elkaar op de hoogte houden van het werk en nieuwe ontwikkelingen vind ik zeer belangrijk.”

Solliciteren

Pas jij bij Flexwise Omgeving & Recht? Hoor jij bij de beste in jouw vak en wil je samen met vakgenoten het verschil maken binnen gemeenten? Dan willen wij jou leren kennen!

Neem contact op

Wil jij met Flexwise werken aan de volgende stap in je carrière? Of wil je meer informatie over wat we doen en hoe we werken? Neem gerust contact op.