Onze opdrachtgevers

Flexwise is gespecialiseerd in detachering van vakspecialisten binnen de publieke sector binnen de overheidsdomeinen Omgeving & Recht en Sociaal Domein. Veel van onze collega’s gaan op opdracht bij gemeenten, maar we werken ook geregeld voor omgevingsdiensten, regionale uitvoeringsdiensten en stadsdelen.

“Het eerste contact met Flexwise ontstond naar aanleiding van een referentie van een collega uit de gemeente waar ik vast in dienst was die de overstap had gemaakt naar Flexwise. Het was een leuk en verfrissend gesprek waarbij de laatste zin van het gesprek in mijn hoofd bleef hangen: ‘Als je een keer een vrijblijvend gesprek wil, laat het ons dan weten’. Ik ben de uitdaging aangegaan en in gesprek gegaan met de heren van Flexwise. Dit zijn mannen die ervoor gaan en mij het gevoel gaven dat je er toe doet en jou zien als collega! Na deze positieve en enthousiasmerende gesprekken besloot ik om met Flexwise in zee te gaan en het contract te tekenen.”

Onze opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers weten dat wij uitsluitend werken met de beste vakspecialisten in de markt. Daarom hebben wij met veel gemeenten raamovereenkomsten of zijn we voorkeursleverancier. Zo zijn de opdrachtgevers altijd gegarandeerd van de juiste krachten en hebben we voor onze collega’s altijd een interessant aanbod aan opdrachten.

Neem contact op

Wil jij met Flexwise werken aan de volgende stap in je carrière? Of wil je meer informatie over wat we doen en hoe we werken? Neem gerust contact op.