Sociaal Domein

Als gevolg van decentralisaties binnen het Sociaal Domein – denk aan de Participatiewet en de Jeugdwet – krijgen gemeenten er een flink aantal taken en verantwoordelijkheden bij. Dit brengt een hoop nieuwe uitdagingen met zich mee. Flexwise verbindt gemeenten aan specialisten om deze sociale vraagstukken op te lossen. Ben jij degene die we zoeken?

Success through people: Welkom bij Flexwise

Persoonlijk

Bij Flexwise denken we niet vanuit vacatures, maar vanuit jou. Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen het Sociaal Domein? Wij gaan het gesprek aan en vinden samen een opdracht die bij jou past.

Voorwaarden

Al onze collega’s hebben passie voor hun werk, maar de juiste beloning telt ook zeker mee. Flexwise biedt een goed salaris, genoeg vrije dagen, een mooie en veilige lease-auto en een uitstekende pensioenregeling.

Ontwikkeling

Wij bieden jou de ruimte om verder te groeien binnen jouw vakgebied. De meeste van onze collega’s volgen daarom een opleiding of cursus, om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Versnel je carrière binnen het Sociaal Domein

Behoor jij tot de besten in jouw vakgebied? Wil je jezelf verder ontwikkelen, zowel op de werkvloer als daarbuiten? Kan jij ook anderen daarin meekrijgen? Dan ben jij voor Flexwise gemaakt!

Flexwise biedt je de kans je carrière een boost te geven. We hebben een groot netwerk van opdrachtgevers met uitdagende opdrachten. Door je eerst persoonlijk te leren kennen en je de ruimte te geven om te ontdekken waar jouw passie ligt, vinden we samen altijd een passende uitdaging. Ook tijdens het vervullen van de opdracht houden we regelmatig contact, bieden we verdere begeleiding en de ruimte voor het volgen van een opleiding of cursus.

“Flexwise is een bureau met een personal touch. Mijn start bij Flexwise heb ik ervaren als een warme deken. Nauwelijks vijf dagen op een opdracht of ik mocht al deelnemen aan een feest, en wat voor een feest. Vanaf het begin tot nu hebben we ook zeer intensief contact. Ze bellen, appen, mailen en komen persoonlijk langs. Niet alleen met de vraag hoe het gaat met de opdracht, maar ze zijn ook oprecht geïnteresseerd hoe het met mij als persoon gaat.”

Solliciteren

Pas jij bij Flexwise Sociaal Domein? Hoor jij bij de beste in jouw vak en wil je samen met vakgenoten het verschil maken binnen gemeenten? Dan willen wij jou leren kennen!

Neem contact op

Wil jij met Flexwise werken aan de volgende stap in je carrière? Of wil je meer informatie over wat we doen en hoe we werken? Neem gerust contact op.