Als de ruimte schaars is, ga je dan de hoogte in of zoek je de oplossing in het buitengebied? Klimaat, energiezuinig bouwen, de Omgevingswet en de specifieke (woon)behoeften van alleenstaanden, ouderen of migranten zijn binnen iedere gemeente een grote uitdaging de komende jaren. Jij brengt graag jouw kennis en ervaring in bij het oplossen van deze ruimtelijke vraagstukken.

Focus op de inhoud

Als senior binnen het ruimtelijk domein focus jij je graag volledig op de inhoud van jouw vakgebied. Want daar kun jij impact maken. Wij van Flexwise snappen dat. Daarom regelen wij alle zaken eromheen voor jou. Want bij ons draait het om jouw welzijn.

Functies

Projectmanager

Als projectmanager geef je leiding aan het team, dat nieuwe woonwijken realiseert en gebieden ontwikkelt. Gedurende het hele proces bewaak jij het overzicht. Jij betrekt zowel burgers, ondernemers en instellingen als collega’s binnen de gemeente bij de ontwikkeling en realisatie van de plannen. Daarbij houd je oog voor de politieke en juridische consequenties van de verschillende keuzes.

Stedenbouwkundige

Als onderdeel van de adviesafdeling binnen de gemeente houd je je bezig met stedenbouwkundige en ruimtelijke vraagstukken. Daarbij richt je je op thema’s als duurzaamheid, mobiliteit, milieu en economische aspecten. Deze multidisciplinaire blik stelt jou in staat om vanuit een integrale visie bij te dragen aan de ontwikkeling van de gemeente. Je snapt hoe je belangen samenbrengt en hoe je mensen meeneemt in het proces. Daarnaast lever jij vanuit jouw integrale blik een bijdrage aan de omgevingsvisie.

Projectleider

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het realiseren van (complexe) ruimtelijke projecten op het gebied van bijvoorbeeld woningbouw, infrastructuur, groen en recreatie. Binnen jouw projecten stuur je de multidisciplinaire projectteams met interne en externe deelnemers aan. Je zorgt ervoor dat de verschillende projecten in samenhang worden ontwikkeld en communiceert hier zorgvuldig over met alle interne en externe belanghebbenden.

Beleidsmedewerker

Jij draagt graag bij aan bestaand ruimtelijk beleid en ontwikkelt met evenveel plezier nieuw beleid. Binnen je werk heb je contact over aanvragen van burgers en de gemeente. Juist de meer complexe opdrachten spreken jou aan.

Planeconoom

Als planeconoom ben jij de financieel expert bij belangrijke publieke en private initiatieven in de gemeente. Vaak gaat het om complexe, vernieuwende projecten die bijdragen aan gebieds- en locatieontwikkeling. Je bent verantwoordelijk voor de financiële strategie en draagt met behulp van (haalbaarheids)berekeningen, scenarioanalyses en adviesnotities bij aan het draagvlak voor de financiële strategie. Tot slot rapporteer je gedurende ruimtelijke projecten over de financiële stand van zaken.

Jurist Omgevingswet

Als jurist Omgevingswet volg je de ontwikkelingen op de voet en help je mee met de implementatie van de Omgevingswet binnen jouw organisatie en team. Daarnaast adviseer je collega’s over alle juridische aspecten.

Of jouw voorkeur nu uitgaat naar een kleine gemeente waar je snel schakelt met de wethouder of juist naar één van de grote steden? Wij zorgen dat jij de opdracht krijgt die precies aansluit bij jouw wensen.

Kunnen wij ook iets voor jou betekenen?

We komen graag bij je langs voor een vrijblijvende kennismaking. Bel, mail of app Mustafa Kandouli, vakgroepmanager Ruimtelijke Ordening.

Mustafa Kandouli

Ruimtelijke ordening

Andere vakgebieden

Sociaal domein

Als senior heb jij een duidelijke visie op alle ontwikkelingen binnen het sociaal domein.

Vragen? Neem contact op met Jeroen Preuninger

Juristen bestuursrecht

Als senior jurist bestuursrecht weet jij als geen ander wat kritische burgers en bedrijven verwachten van een gemeente.

Vragen? Neem contact op met Andrew Thomas

Bouw- en woningtoezicht

De invoering van de Omgevingswet in 2024 heeft grote invloed op jouw agenda als senior adviseur bouw- en woningtoezicht.

Vragen? Neem contact op met Rik van der Helm