“Iemands droom waarmaken”

“Geen ‘Geachte mevrouw Meulkens’, maar een persoonlijk mailtje waaruit bleek dat ze mijn LinkedIn profiel hadden bekeken. De persoonlijke interesse uit dit bericht is er nog steeds”, vertelt Annelien Meulkens, adviseur ruimtelijke ordening.

Annelien werd via LinkedIn regelmatig benaderd door recruiters. “Maar altijd met zo’n standaard mailtje, waaruit ik opmaakte dat ze mijn LinkedIn profiel niet eens hadden bekeken. Mustafa van Flexwise had wel de moeite genomen om mijn profiel te lezen. Hij stuurde me een persoonlijk bericht, zonder ‘Geachte mevrouw Meulkens”. Want zo oud ben ik namelijk nog niet. Dat trok me over de streep”, vertelt Annelien.

Veel te maken met stoppende agrariërs

Sinds ruim een jaar werkt ze via Flexwise als adviseur ruimtelijke ordening bij de gemeente Oss. “Het is een grote gemeente met een flink buitengebied. Dat vind ik interessant, omdat we veel te maken hebben met stoppende agrariërs. Zo kreeg ik het verzoek van een agrariër om stallen te slopen. Terwijl een andere boer een opslagloods wilde voor caravans. En op een derde adres wilde iemand een nieuwe woning neerzetten. Door de drie verzoeken met elkaar te combineren, konden we tegemoetkomen aan de wensen van alle drie. Je kunt dan iemands droom waarmaken. Dat vind ik erg leuk aan mijn werk.”

“Ik word bij de gemeente Oss behandeld als een volwaardige arbeidskracht”

Voorlopig wil ze graag bij de gemeente Oss blijven. “Ik word hier behandeld als een volwaardige arbeidskracht en ik ben gewoon bij de afdelingsoverleggen. Daarnaast vind ik het prettig om ervaring op te doen in een grotere gemeente. Omdat besluiten over meerdere lagen gaan, werkt iedereen gestructureerd en plannen we overleggen vooraf in. Dat was heel anders bij een kleinere gemeente waar ik eerder werkte. Daar stond de wethouder soms ineens aan mijn bureau.”

Skydiven doe je niet zomaar

Annelien begon in maart 2019 bij Flexwise. Door corona heeft ze nog weinig uitjes meegemaakt. “Wel ben ik mee geweest naar een middag skydiven. Dat is leuk, want dat doe je niet zomaar. Daarna hebben we lekker gegeten met collega’s. Dat was ook leuk, want die zie je normaal gesproken niet zo vaak. Op eentje na, die werkt ook bij de gemeente Oss.”

Het contact met haar collega van Flexwise is anders dan met de collega’s van de gemeente. “Met hem deel ik de dingen die gebeuren net iets sneller. We sparren dan samen en vragen elkaar wat we ergens van vinden. De gemeente vindt het trouwens leuk om van ons terug te horen, hoe wij als gedetacheerden aankijken tegen hoe de dingen gaan”, vertelt Annelien.

“Als er iets is, regelt Mustafa in no time een oplossing”

“Als er iets is, regelt Mustafa van Flexwise in no time een oplossing. Zo had ik een bureaustoel, laptop en groot beeldscherm nodig, toen we allemaal thuis moesten werken. Binnen een dag stond het bureau voor de deur. En om de paar maanden lunch ik met Mustafa. Dat vind ik heel gezellig, maar verder werk ik zelfstandig en dat vind ik ook prettig”, vertelt Annelien.

Nu komen ze ook bij Flexwise werken

Twee collega’s van haar waren ook benaderd door Mustafa, maar durfden de stap nog niet te zetten. “Ze konden niet geloven dat het echt zo goed is bij Flexwise. ‘Er moet toch wel iets zijn, dat niet bevalt?’, vroegen ze me. Maar ik zit er nu drie jaar en ik heb nog niks kunnen vinden. Dat heb ik tegen hen gezegd en nu komen ze ook bij Flexwise werken.”

Kunnen wij ook iets voor jou betekenen?

We komen graag bij je langs om geheel vrijblijvend kennis te maken. Bel of mail Mustafa Kandouli, vakgroepmanager Ruimtelijke ordening.

Mustafa Kandouli

Ruimtelijke ordening