Stap 1: eerste contact

Via ons netwerk ontdekken we dat jij een senior impact-maker bent in jouw vakgebied. We duiken in jouw LinkedIn profiel en raken overtuigd van jouw hbo- of wo-opleiding, die aansluit bij je functie. Daarnaast zien we dat je ruime werkervaring hebt. Enthousiast sturen we je een persoonlijke mail, gelijk met een concreet voorstel. Zodat je meteen weet wat je van ons kunt verwachten. Vervolgens is het aan jou of je een kennismakingsgesprek wilt. Geen gepush van onze kant, want we snappen dat een nieuwe stap in je loopbaan moet passen in je leven. En natuurlijk staat het jou ook volkomen vrij om ons te benaderen!

Stap 2: kennismakingsgesprek

Bij de één zitten we thuis aan de keukentafel en bij een ander in een hotel of restaurant om de hoek. Waar we kennismaken, bepaal jij. Wij komen graag naar je toe. Om te horen waar jouw ambities liggen en in welke richting jij je verder wilt ontwikkelen. Daarnaast zijn we heel benieuwd naar jou als mens. Wat interesseert jou? En wat heb je nodig om gelukkig te zijn? Op basis van wat jij vertelt, scherpen we ons voorstel aan. Vervolgens geven wij jou de tijd om erover na te denken en er met anderen over te praten. Teken jij de arbeidsovereenkomst? Dan gaan we gelijk voor jou aan de slag.

Stap 3: ontvangst

Een paar dagen voordat jij start, is alles al geregeld. De laptop en telefoon zijn thuis afgeleverd. Voor de deur staat jouw leaseauto. Op basis van het kennismakingsgesprek hebben wij potentiële opdrachtgevers bij jou in de buurt benaderd met jouw CV. Het is nu aan jou om kennis te maken en te ervaren waar jij graag aan de slag wilt. Want die keuze maak jij uiteindelijk zelf.

Stap 4: activiteiten

Regelmatig hebben we contact en organiseren we activiteiten om betrokken te blijven op elkaar. We horen graag wat er speelt in je leven. Daar steken we tijd en energie in, want bij ons draait het om jouw welzijn.

Samen lunchen

Of je nu woont en werkt in Zwolle of in Purmerend, iedere twee à drie maanden komen we langs voor een lunch bij jou in de buurt. Zodat we zeker weten dat jij nog op je plek zit. Kun jij je ambities voldoende waarmaken? Is er nog ruimte om jezelf te ontwikkelen? Verloopt de opdracht naar tevredenheid? Heb je behoefte aan verdieping of verbreding van vakinhoudelijke kennis? Of wil jij graag een training gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling? Ook horen we graag hoe het gaat met de vorming van jouw samengestelde gezin of het schoolproject van je dochter. Want we bieden altijd een luisterend oor.

Uitjes

We vinden het leuk als je meedenkt over uitjes en het jaarlijkse Kerstfeest met al jouw collega’s en partners. Een hoogtepunt was ons eindejaarsfeest op cruiseschip SS Rotterdam. Uitgebreid dineren, een feest met dansvloer en een aparte barruimte plus een overnachting op het indrukwekkende schip vormden een spetterende afsluiting van het jaar. Ook doen we regelmatig leuke dingen, zoals kleiduivenschieten of indoor skydiven met daarna een diner. En spreekt het uitje je niet aan, dan sla je gewoon een keer over. Bij ons kies jij zelf of je meegaat.

Kennis delen & ontwikkelen

We hebben een besloten LinkedIn groep, waar jij je collega’s cases voorlegt en vragen stelt. Ook krijg je jaarlijks een ruim opleidingsbudget voor externe opleidingen en/of cursussen. Daarnaast bieden we iedere vakgroep twee keer per jaar een incompany training met diner aan. Het thema bepaal jij samen met je collega’s, want jullie weten zelf het beste wat aansluit bij jullie dagelijkse uitdagingen in het werk. De ene keer komt een spreker praten over de PAS, een andere keer biedt een deskundige meer inzicht in de Omgevingswet.

Wat maakt werken bij Flexwise de moeite waard?

Bij ons krijg je de aandacht die je verdient

Bij ons komen mensen in vaste dienst. Het team is verdeeld over vier vakgroepen en die laten we bewust niet te groot worden. Want daardoor kunnen we jou de aandacht geven die je verdient. En dat betaalt zich terug: ons ziekteverzuim is uitzonderlijk laag net als het verloop in de afgelopen 10 jaar. We vormen een hecht team.

Je voelt je gehoord en begrepen

Wij zijn altijd benieuwd hoe het met je gaat. En niet alleen op het werk. Want je voelt je pas echt gehoord en begrepen als er ruimte is voor je privéleven. We denken ook graag met je mee als het even tegenzit.

Je collega’s zijn de beste in wat ze doen

Onze adviseurs hebben ruime ervaring binnen een gemeente, de provincie en/of een Omgevingsdienst. Daarmee zijn het echt doorgewinterde impact-makers. Loop je ergens tegenaan in je werk? Dan kun je altijd een beroep op je collega’s doen.

Jij bepaalt waar je wilt werken

Jij vertelt wat voor jou belangrijk is in je werk en wij gaan op zoek naar de best passende opdrachten. Na twee à drie kennismakingsgesprekken met opdrachtgevers maak je zelf een keuze.

Jouw arbeidsvoorwaarden zijn maatwerk

Wil jij graag meer vrije dagen in ruil voor salaris? Of heb je liever een kilometervergoeding in plaats van een leaseauto? Vanuit een concept arbeidsovereenkomst bespreken we samen jouw definitieve overeenkomst. Daarbij zijn we pas tevreden, als we er allemaal blij van worden.

Bij ons is alles binnen een dag geregeld

Of het nu gaat om het regelen van een leaseauto, de bestelling van een laptop of jouw verzoek voor een opleiding of cursus Wij vinden het de normaalste zaak van de wereld om jouw vragen binnen een dag te beantwoorden.